Over

Dream your life & live your dream…

Een winkel vol kunst en creativiteit. Vol dingen waarover is nagedacht, vol eigenzinnigheid. Verantwoord, en op een of andere manier bijdragend aan het welzijn van deze aarde.

Bij GoedARTig vind je naast heel veel kunst, upcycling, fairtrade artikelen en duurzame (kleinkunst)artikelen. Van kleding tot woonartikelen. En een beetje anders dan anders. Een beetje een conceptstore zei laatst iemand.

Verantwoord hoeft niet zo moeilijk te zijn. Beetje opletten wat je doet. Hoe mooi is het om iets te kopen waar behalve dat jij er blij mee bent je er ook nog iemand anders een toekomst mee geeft. Of dat nu voor ons eigen nageslacht is of iemand in een ander werelddeel.

Bij GoedARTig vind je een collectie van hippe en trendy, maar ook tijdloze items die altijd eerlijk zijn. Upcycling van afvalmaterialen, creatief verwerkt in een nieuw product. Artikelen die met liefde gemaakt zijn door eerlijke en verantwoorde arbeid. Nationale en internationale kunstenaars die nadenken over de leefbaarheid van onze wereld. Uitmondend in een eigenzinnige collectie, stuk voor stuk sierraden voor jezelf, je huis of je bedrijf. Waarmee je dan zelf ook weer een statement kunt maken.

Hoe leuk kan verantwoord zijn!

Van harte welkom dus in mijn wereld, via webshop en/of in mijn winkel!

Met creatieve groet,

Anita