Gepost op

Welkom!

Dag lieve allemaal,

het wordt hoog tijd dat ik hier eens iets opschrijf. Omdat ik dat steeds vergeet. Komt zeker omdat ik zo druk ben met nieuwe dingen šŸ˜‰

Nu, een paar maanden na de start kan ik uit de grond van mijn hart zeggen dat het Ć©Ć©n van mijn beste beslissingen ooit is geweest om hiermee te beginnen. Mijn creativiteit, mijn drang om iets bij te dragen maar ook het contact met mensen, alles vind ik terug. De winkel is zoals ik mij een winkel voorstel. Gezellig, bijzonder maar niet extreem, en omringd door mensen die ergens een raakvlak met mij hebben.

Blij word ik als ik nieuwe dingen binnenkrijg, en ik als ik zie hoe kunstenaars hun best doen om de meest prachtige creaties te maken met linksom of rechtsom respect voor natuur. Hetgeen dan resulteert in unieke items die nergens anders verkrijgbaar zijn en waarvan er verreweg in de meeste gevallen zelfs maar 1 gemaakt is.Ā  Waar dan vervolgens de klant ook weer blij van wordt en doordat de artikelen ook nog eens fairtrade en/of duurzaam zijn, er ook nog een positieve bijdrage aan de wereld wordt gegeven.

Ik voel me een rijk en dankbaar mens!

Creatieve groetjes,

Anita